M24: PUBG’nin Kibar Keskin Nişancısı

Pub

PubGMaster
GameMaster
Top Poster Of Month
49 days ago
PUBG adi
PubGMaster
M25.png

Bazı silahlar vardır, seni bağırta bağırta değil, tatlı tatlı öldürür. İşte M24 öyle bir şey. Sniper ailesinin “kibar ama ölümcül” çocuğu. Ne AWM gibi egolu, ne Kar98 gibi nostaljik… M24 tam kıvamında, dengeli, şık, sessiz bir suikast silahı. Hani derler ya, “zarif ama tehlikeli” — M24 tam olarak o tanımın silah hali.

Görünüm: “Ben devlet memuruyum ama hafta sonları keskin nişancıyım”​

M24’ün görüntüsü sade ama cool. Ne çok bağırıyor “ben buradayım!” diye, ne de sıradan. Oynarken elinde tutunca sanki özel bir görevdeymişsin gibi hissettiriyor. Bir de dürbününü taktın mı... artistik pozlar gelsin.

Teknik Özellikler: Kafaya selam, lobide devam​

• Mühimmat: 7.62mm
  • Hasar: 79 (ama kafadan vurdu mu bilet kesiliyor, hele 2 seviye kasksa geçmiş olsun)
  • Şarjör: 5 (extended ile 7, ama zaten gerek kalmaz çünkü genelde bir mermi = bir kill)
  • Atış modu: Tekli, bolt-action (yani Kar98 tarzı kurmalı)
  • Eklentiler: Tüm sniper dürbünleri, susturucu/kompansatör, şarjör yükseltmeleri vs.

M24 vs Kar98 vs AWM: Nerede duruyor bu çocuk?​

M24, performans olarak Kar98’in bir tık üstü ama AWM’in bir tık altı. Yani “bütçem AWM değil, ama gönlüm Kar98’i geçti” diyorsan M24 tam sana göre. Drop’tan çıkmıyor olması da güzel, çünkü artık normal loot’tan bulunabiliyor. Hemen hemen her oyunda denk gelmen mümkün.

• Kar98 = Retro sniper
  • M24 = Dengeli sniper
  • AWM = Tanrının gazabı

Sahada Kullanımı: Sessizce yaklaş, vur ve uzaklaş​

M24, agresif değil ama acımasız bir silah. 8x dürbünü taktın mı, rakipleri dürbün içinden “kimmiş bu?” diye inceleyip kafasına selam çakabilirsin. Özellikle açık alanda koşan birine denk gelirsen… O sahne yavaş çekimde gözlerinin önünden geçer: tak… BOOM… adam uçtu.

Mizahi Not: “M24 bulunca, Kar98 sizi terk eder”​

Dürüst olalım, M24’ü alan oyuncuların %99’u Kar98’i bir kenara bırakıyor. Geriye kalan %1 ise duygusal bağ kurmuş olanlar. Çünkü M24, Kar98’in “eğitim almış, kendini geliştirmiş” versiyonu gibi. Daha hızlı şarjör değiştiriyor, daha fazla hasar veriyor, ve sesi… ah o sesi... "senin sonun geldi" diye fısıldıyor adeta.

Kimler Tercih Etmeli?​

• “Ben tek atışla işimi hallederim” diyen soğukkanlı oyuncular
  • 7.62 sever, susturucu âşıkları
  • AWM’yi bulamayıp, gönül ferahlığıyla alternatif arayanlar
  • “Drop peşinde koşmam, loot’umdan memnunum” diyenler

M24 = Soğuk kanlı bir profesyonel​

M24, PUBG’de sniper’lık kariyerine sağlam bir başlangıç yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Ne seni mahcup eder, ne de fazla yük olur. Kafaya oturttu mu, affetmez. Ama dikkat: her kurşunun bir kıymeti var, öyle boşa atmak yok.

Yani, bu silahla oynarken “elime aldım, havam değişti” diyorsan yalnız değilsin. Çünkü M24, oyunda bir silah olmaktan çok, bir tarz meselesi.

Reklam Alanı

Reklam Görseli
Geri