İçindekiler Gizle
※ Gösterilen tüm eşyalar ilerleyen dönemlerde Atölye ve Dükkânın gibi oyun içi platformlarda ya da çeşitli etkinlik ve tanıtımlarda yeniden karşına çıkabilir.
※ Aşağıda belirtilen zamanlar değişebilir.
Herkese selam!
PUBG x aespa iş birliği gümbür gümbür geliyor. PUBG dünyası; aespa'nın agresif ritimleriyle, keskin estetiğiyle ve grubun imzası hâline gelmiş metalik etkisiyle buluşuyor.
Fütüristik hava, aespa temalı eşyalar ve kaçırmak istemeyeceğin etkinliklerle dolu PUBG dünyası çoklu evrenini keşfet!
Karanlık sanat
Kara büyü
Tek atışta maksimum hasar
Gücü hisset, kuvveti hisset, saldırıyoruz
※ PUBG x aespa iş birliği temalı içerikler bir sonraki güncellemeye kadar oyunda kalacak.
Belirli kıyafetler, aespa karakter görünümleriyle birleştirilerek kullanılamaz.
※ Yasal düzenlemeler nedeniyle Adım Adım Paketleri Belçika ve Hollanda'da satışa sunulmamıştır.
※ Adım Adım Paketi'ndeki tüm eşyalar hesap başına yalnızca bir kez alınabilir.
※ Yasal düzenlemeler nedeniyle Ganimet Zulası Paketleri Belçika ve Hollanda'da satışa sunulmamıştır.
※ Para Birimi Seçimi özelliği, aespa Ganimet Zulası (x1) için mevcuttur. Bu sayede G-Coin veya BP kullanarak en fazla 50 tane satın alabilirsin.
※ Yasal düzenlemeler nedeniyle aespa 1. Bölüm Emote Paketi Belçika ve Hollanda'da satışa sunulmamıştır.
Etkinliklere dair daha fazla ayrıntı için Temmuz Ayı Özel Drop'ları duyurusuna göz at!
Sana özel web etkinliği ödülleri hazırladık. Üstelik PUBG x aespa Galerisi'nden dilediğin iş birliği resimlerini de indirebilirsin!
Aşağıdaki bağlantıya veya oyun içindeki ilgili başlığa tıklayarak PUBG x aespa Kutusu (30 Gün) ve Şanslı G-Coin Kutusu (100-10000 G-Coin) (30 Gün) kazan!
※ Aşağıda belirtilen zamanlar değişebilir.
Herkese selam!
PUBG x aespa iş birliği gümbür gümbür geliyor. PUBG dünyası; aespa'nın agresif ritimleriyle, keskin estetiğiyle ve grubun imzası hâline gelmiş metalik etkisiyle buluşuyor.
Fütüristik hava, aespa temalı eşyalar ve kaçırmak istemeyeceğin etkinliklerle dolu PUBG dünyası çoklu evrenini keşfet!
Karanlık sanat
Kara büyü
Tek atışta maksimum hasar
Gücü hisset, kuvveti hisset, saldırıyoruz
İş Birliği: PUBG x aespa
※ İş birliği ürünleri (eşyalar, emote'lar vs.) kullanılarak oluşturulan görsellerin, videoların veya gönderilerin oyun içi özelliklerce desteklenmeyen veya önerilmeyen şekillerde kullanılması ve yönetimin bu içeriklerin PUBG: BATTLEGROUNDS Hizmet Şartlarının 3, 6 ve 18. Maddeleri uyarınca bu iş birliğinin amacı ve niyetine uymadığına karar vermesi hâlinde, bu içeriklerin kullanıcı rızası aranmaksızın silinebileceğini (veya silinmelerinin talep edilebileceğini) lütfen unutma. Ek olarak bu durum, kullanımın şiddetine bağlı olmak şartıyla Davranış Kurallarının 5. Maddesi uyarınca oyunu kullanımına karşı bazı yaptırımların uygulanmasıyla sonuçlanabilir.※ PUBG x aespa iş birliği temalı içerikler bir sonraki güncellemeye kadar oyunda kalacak.
PUBG x aespa Emote Sahnesi
- Erangel, Miramar, Vikendi, Taego, Deston ve Rondo başlangıç adalarının bazılarında PUBG x aespa Emote Sahnesi seni bekliyor.
- Sahnede kullanılan PUBG x aespa emote'ları ilgili müzik videosunu başlatır.
- Konsoldaysa bunun yerine albüm resimleri gösterilir.
- "Dark Arts" parçası için, bu hem PC hem de Konsol için geçerli.
- Etkileşim tuşunu kullanarak sahnede emote'a katılabilir veya istersen sahnenin aşağısından tezahürat yapabilirsin.
- Konsoldaysa bunun yerine albüm resimleri gösterilir.
- Sahnede sadece PUBG x aespa emote'ları kullanılabilir.
- Belirli bir müzik videosu oynatılırken farklı emote'lar kullanılamaz.
- Emote sona erdiğinde müzik videosu da durur.
- Başlangıç adalarındaki PUBG x aespa Emote Sahneleri, maç başlangıcından uçağa binilene kadar kullanılabilir. Uçağa binildikten sonra sahne ortadan kaybolur.
- Normal Maçlarda, Dereceli'de ve Serbest Mod'da kullanılabilir.
Dünya
PUBG x aespa Çöl Kubbesi
Miramar'da bulunan El Pozo, Pecado ve Tierra Bronca'ya, bir aespa konser alanından esinlenen gizemli arenalar ortaya çıktı.- PUBG x aespa emote'larını sahnede gerçekleştirerek aespa müzik videolarını başlatabilirsin.
- Bu bölgelerde tıpkı başlangıç adalarındaki PUBG x aespa Emote Sahnesi'nde olduğu gibi müzik videoları oynatılabilir.
PUBG x aespa Arenası
Miramar'daki spor salonları da aespa konser alanlarına dönüştürüldü.- Emote Sahnesi özelliği, tıpkı Çöl Kubbesi'nde olduğu gibi burada da geçerli.
PUBG x aespa Dinlenme Tesisi
Miramar çevresindeki birkaç bina PUBG x aespa Dinlenme Tesisleri olarak yeniden dizayn edildi.- Dinlenme Tesislerinde büyük bir LED ekran, gizemli bir buzdolabı ve aespa parçalarını çalan PUBG x aespa Turntable'larını bulacaksın.
- Ayrıca bazı duvar resimleri de bulabilirsin ama bunları kimin çizdiği bilinmiyor.
PUBG x aespa Tarlası
- Miramar'ın buğday tarlalarında devasa, gizemli semboller ortaya çıktı. Sanki başka bir evrenden iniş yapmış gibiler.
Diğer PUBG x aespa Temalı Dekorasyonlar
- Kutlama balonları ve havai fişek gösterisi uçaktan atlama seçeneği belirene kadar devam eder.
- Başlangıç uçakları da PUBG x aespa iş birliği afişleri taşıyor.
- Paramo uçağı için geçerli değil.
- PUBG x aespa temalı Yardım Paketleri de Paramo dışındaki tüm haritalarda bulunabilir.
- Tüm Araç Müzikleri, aespa müzikleriyle değiştirildi.
Yeni Lobi Müziği
PUBG x aespa iş birliği kapsamında yeni bir lobi müziği, "PNC 2025 Marşı (aespa - Dark Arts)" oyuna eklendi ve varsayılan olarak belirlendi.Atölye: PUBG x aespa
Çeşitli özellikler ve yepyeni eşyalarla dolu Atölye'ye gelerek PUBG x aespa iş birliğini doya doya kutla!Ganimet Zulası Parçası
- 10 aespa Ganimet Zulası Parçası toplayarak Atölye - Normal Üretim'de bir aespa Ganimet Zulası üretebilirsin.
- aespa Ganimet Zulası Parçaları kazanabileceğin çeşitli etkinlikler hazırladık, bu yüzden yakında yayınlayacağımız Temmuz Özel Drop'lar duyurusuna göz atmayı ihmal etme!
Özel Üretim
- Kostüm setleri, silah kozmetikleri, emote paketi ve spreylerin yanı sıra başka türlü türlü eşyalar Atölye'ye eklendi.
- Özel Üretim'de aespa Jetonlarıyla toplam 20 eşya üretilebilir.
Özel Üretim Kapanış Tarihi
※ Özel Üretim - aespa Üretimi sekmesi yalnızca aşağıdaki tarihlere dek erişime açık olacak. Jetonlarını kapanış tarihinden önce kullanmayı unutma!- PC
- 11 Ağustos TSİ 03:00
- Konsol
- 19 Ağustos TSİ 03:00
Üretilebilir Eşyalar
※ aespa - Dark Arts (2. Bölüm) parçası, aespa 2. Bölüm Emote Paketi'ne dâhil değildir. Bu emote ilerleyen bir tarihte ayrı bir kanal üzerinden oyuna eklenecek.| Eşya Adı | Gereken Jeton |
| aespa KARINA Seti | 1.500 |
| aespa GISELLE Seti | 1.500 |
| aespa WINTER Seti | 1.500 |
| aespa NINGNING Seti | 1.500 |
| aespa 2. Bölüm Emote Paketi | 600 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - M416 | 500 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - M249 | 500 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - Mini14 | 500 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - AKM | 500 |
| aespa - Tava | 150 |
| aespa - KARINA (Sprey) | 150 |
| aespa - GISELLE (Sprey) | 150 |
| aespa - WINTER (Sprey) | 150 |
| aespa - NINGNING (Sprey) | 150 |
| aespa Paraşütü | 250 |
| aespa Ganimet Zulası | 200 |
| Zanaatçı Jetonu x100 | 750 |
| Anahtar x3 | 180 |
| Anahtar | 60 |
| Anahtar Parçası | 20 |
Özel Parçalama
- aespa Prim Paketlerinden elde ettiğin pulları Özel Parçalama işleminden geçirerek bol bol aespa Jetonu kazanabilirsin.
- Atölye - Normal Üretim - Üret sekmesindeki Parçalara Ayır düğmesine tıklayarak Normal Parçalama ve Özel Parçalama arasında seçim yapabilirsin.
| Pul Adı | Özel Parçalamadan Kazanabileceğin Jeton |
| aespa KARINA Seti | 375 |
| aespa GISELLE Seti | 375 |
| aespa WINTER Seti | 375 |
| aespa NINGNING Seti | 375 |
| aespa 2. Bölüm Emote Paketi | 60 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - M416 | 50 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - M249 | 50 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - Mini14 | 50 |
| [İSTATİSTİKLİ] aespa - AKM | 50 |
| aespa - Tava | 15 |
| aespa - KARINA (Sprey) | 15 |
| aespa - GISELLE (Sprey) | 15 |
| aespa - WINTER (Sprey) | 15 |
| aespa - NINGNING (Sprey) | 15 |
| aespa Paraşütü | 25 |
aespa Karakterleri için Kıyafet Kısıtlamaları
※ Tüm PC ve Konsol platformları için geçerlidir.Belirli kıyafetler, aespa karakter görünümleriyle birleştirilerek kullanılamaz.
- Bu kısıtlamalar dört aespa karakteri (KARINA, GISELLE, WINTER ve NINGNING) için de geçerlidir.
- Kısıtlanan Eşyaların Listesi (Toplam 16)
- Askerî Kısa Şort
- Cennet Bikini Altı
- Katıksız Punk Şortu
- Yüzükoyun Pijama Şortu
- Hırsız Kedi Şortu
- NieR Replicant ver.1.22 - Kainé'nin Elbisesi
- Büyük Tehlike Üstü
- Haydut Tavşan Üstü
- Uyuyan Kraliçe Geceliği
- Yaz Bikinisi (Siyah)
- Leoparlı Yaz Bikinisi
- Üç Renkli Mayo
- Gizli Ajan Tavşan Smokin Üstü
- Cammy'nin Kostümü
- Tekno Çılgını Tavşan Pantolonu
- Harley Quinn'in Daddy's Lil' Monster Kıyafeti
Mağaza
aespa Adım Adım Paketlerinde %80'e varan indirimlerin yanı sıra Ganimet Zulası Paketleri ve Emote'lar seni bekliyor!Adım Adım Paketleri
※ Yasal düzenlemeler nedeniyle Adım Adım Paketleri Belçika ve Hollanda'da satışa sunulmamıştır.
※ Adım Adım Paketi'ndeki tüm eşyalar hesap başına yalnızca bir kez alınabilir.
Eşya Listesi
aespa Ganimet Zulası 1. Adım Seti (200 G-Coin: %80 indirim)- aespa Ganimet Zulası (x4)
- Bonus Eşya: aespa Jetonu (x60)
- aespa Ganimet Zulası (x8)
- Bonus Eşya: aespa Jetonu (x120)
- aespa Ganimet Zulası (x15)
- Bonus Eşya: aespa Jetonu (x225)
- aespa Ganimet Zulası (x27)
- Bonus Eşyalar: aespa Jetonu (x400), aespa Prim Paketi (x1)
Satış Süresi
- PC
- 9 Temmuz, ana sunucu bakımından sonra - 6 Ağustos TSİ 03:00
- Konsol
- 17 Temmuz, ana sunucu bakımından sonra - 14 Ağustos TSİ 03:00
Ganimet Zulası Paketleri
※ Yasal düzenlemeler nedeniyle Ganimet Zulası Paketleri Belçika ve Hollanda'da satışa sunulmamıştır.
※ Para Birimi Seçimi özelliği, aespa Ganimet Zulası (x1) için mevcuttur. Bu sayede G-Coin veya BP kullanarak en fazla 50 tane satın alabilirsin.
Eşya Listesi
- aespa Ganimet Zulası Paketi (x1) (250 G-Coin veya 10.000 BP)
- Bonus Eşya: aespa Jetonu (x15)
- aespa Ganimet Zulası Paketi (x11) (2.500 G-Coin)
- Bonus Eşya: aespa Jetonu (x150)
- aespa Ganimet Zulası Paketi (x27) (6.250 G-Coin)
- Bonus Eşyalar: aespa Jetonu (x400), aespa Prim Paketi (x1)
- aespa Ganimet Zulası Paketi (x55) (12.500 G-Coin)
- Bonus Eşyalar: aespa Jetonu (x800), aespa Prim Paketi (x2)
Satış Süresi
- PC
- Konsol
aespa Jetonu Geçerlilik Süresi
※ Süresi dolan jetonlar kaybolur ve iade ya da takas edilemez.- PC
- 11 Ağustos TSİ 03:00
- Konsol
- 19 Ağustos TSİ 03:00
Önizleme
- Ganimet Zulası Paketlerine dâhil tüm eşyalar önizlemeyle görüntülenebilir.
- aespa Jetonlarının geçerlilik süresine Mağaza'dan göz atabilirsin.
Emote'lar
※ Yasal düzenlemeler nedeniyle aespa 1. Bölüm Emote Paketi Belçika ve Hollanda'da satışa sunulmamıştır.
Eşya Listesi
- aespa - Next Level (1. Bölüm) (1.000 G-Coin)
- aespa - Supernova (1. Bölüm) (1.000 G-Coin)
- aespa - Whiplash (1. Bölüm) (1.000 G-Coin)
- aespa - Dirty Work (1. Bölüm) (1.000 G-Coin)
- aespa - Dark Arts (1. Bölüm) (1.000 G-Coin)
- aespa 1. Bölüm Emote Paketi (5.000 G-Coin)
- Bonus Eşya: aespa Jetonu (x250)
- 1. Bölüm Emote Paketi, beş 1. Bölüm emote'unun tümünü içerir.
Satış Süresi
- PC
- Konsol
PUBG x aespa İş Birliği Etkinlikleri
Bu benzersiz iş birliğinde seni bekleyen sürprizler daha bitmedi! Aşağıdaki etkinliklere katılarak muhteşem ödüllere kavuş!Etkinliklere dair daha fazla ayrıntı için Temmuz Ayı Özel Drop'ları duyurusuna göz at!
PUBG x aespa Web Etkinliği
※ Bu etkinlik tüm PC/Konsol platformlarına açıktır.Sana özel web etkinliği ödülleri hazırladık. Üstelik PUBG x aespa Galerisi'nden dilediğin iş birliği resimlerini de indirebilirsin!
Aşağıdaki bağlantıya veya oyun içindeki ilgili başlığa tıklayarak PUBG x aespa Kutusu (30 Gün) ve Şanslı G-Coin Kutusu (100-10000 G-Coin) (30 Gün) kazan!
Etkinlik Sayfası: 9 Temmuz TSİ 10:00 itibarıyla güncellenecek
- Etkinlik Katılım Dönemi:
- PC: 9 Temmuz TSİ 10:00 - 11 Ağustos TSİ 03:00
- Konsol: 17 Temmuz TSİ 10:00 - 19 Ağustos TSİ 03:00
- Verilen bağlantıda KRAFTON ID bilgilerinle giriş yap ve oyun platformunu seç.
- Sayfaya lobi başlığı üzerinden gidersen otomatik olarak giriş yaparsın.
- Etkinliğe Katıl düğmesine bas.
- PUBG X aespa Kutusu (30 Gün) ve Şanslı G-Coin Kutusu (100-10000 G-Coin) (30 Gün) anında Özelleştir - Alet sayfanda belirecek.
- Ödüller sadece etkinlik dönemi boyunca alabilir ve ödülleri, aldıktan sonraki 30 gün boyunca istediğin zaman açabilirsin.
- PUBG X aespa Kutusu'ndan elde ettiğin eşyalar kalıcı olarak senin olurken Şanslı G-Coin Kutusu'ndan kazanılan G-Coin'ler sadece 30 gün boyunca kullanılabilir.
- Lütfen aespa Üretimi sekmesi kapanmadan önce aespa Ganimet Zulanı açmayı unutma. Ganimet Zulası'ndan alınabilen aespa Jetonlarının kullanım tarihi de, Üretim sekmesinin kapanmasıyla birlikte dolacak.
- Her etkinlikle ilgili tüm bilgilere ve rehberlere dair ayrıntılara etkinlik sayfasından göz atabilirsin.
PUBG x aespa
Görevler
- Miramar'da oynadığın toplamda 3 Dereceli veya Normal Maç'ta en az 3 dakika boyunca hayatta kal.
- Maç başlamadan önce PUBG x aespa Emote Sahnesi'nde herhangi bir PUBG x aespa dansını sergile.
- Miramar'daki PUBG x aespa Turntable'ını kullan.
- Miramar'da yeni dekore edilmiş PUBG x aespa Çöl Kubbesi'ni veya PUBG x aespa Arenası'nı ziyaret et.
Ödüller
- aespa - KARINA (Amblem)
- aespa - GISELLE (Amblem)
- aespa - WINTER (Amblem)
- aespa - NINGNING (Amblem)
Etkinlik Süresi
- PC
- 9 Temmuz, ana sunucu bakımından sonra - 30 Temmuz TSİ 05:00
- Konsol
- 17 Temmuz, ana sunucu bakımından sonra - 7 Ağustos TSİ 05:00
Koleksiyoncu
Görevler
- KARINA'nın Elbisesi kozmetiğini kuşan.
- GISELLE'in Elbisesi kozmetiğini kuşan.
- WINTER'ın Kıyafeti kozmetiğini kuşan.
- NINGNING'in Kıyafeti kozmetiğini kuşan.
Ödül
- aespa Sahnesi (Özel Lobi Kozmetiği)
Etkinlik Süresi
- PC
- 9 Temmuz, ana sunucu bakımından sonra - 11 Ağustos TSİ 03:00
- Konsol
- 17 Temmuz, ana sunucu bakımından sonra - 19 Ağustos TSİ 03:00