İpucu Sandıktan Gelen Ölüm: Bait & Boom Taktikleriyle Kolay Kill Al!

İpucu
Selam dostlar! Bugün sizlere PUBG'de son zamanlarda rank kasarken en çok işime yarayan ve resmen "bedavadan kill" kazandıran bir taktikten bahsedeceğim: Bait & Boom! 🎯

Taktiğin Özeti:​

Bu taktiğin mantığı basit ama etkili: Drop'u yem olarak kullan, bekle ve ölümcül sürpreni patlat! Özellikle Steam PUBG'de bu taktik, oyuncuların agresif oyun tarzını kendi lehine çevirmeni sağlıyor.

Nasıl Uyguluyorum?​

• 📦 Öncelikle bir airdrop düştüğünde bölgeyi iyi analiz ediyorum. Loot’a hemen gitmiyorum. Hedefim drop’u cazip bir tuzak haline getirmek.
  • 💣 Drop’un hemen yakınına önceden C4 veya Molotov yerleştiriyorum. Bazen de claymore veya araç tuzağıyla destekliyorum. Ardından, bir tepe ya da çalı arkası gibi iyi bir gizlenme noktası bulup beklemeye başlıyorum.
  • 🕵️‍♂️ Drop'a yaklaşan ilk oyuncu, loot ekranına dalarken benim tek tıklık ölümümle tanışıyor. Özellikle solo modda bu taktikle 3-4 kill almak çok olası!

Neden Bu Taktik İşe Yarıyor?​

• Oyuncular airdrop görünce kendini kaybediyor, reflekslerini bırakıp sadece loota odaklanıyor.
  • Drop’a gelenler genelde en iyi oyuncular, yani bir taşla iki kuş!
  • Rakiplerin hazırlıksız yakalanması, taktiğin en güçlü yanı.
  • Push atmadan, risk almadan kill alıyorsun.

Tavsiyelerim:​

• Her drop tuzak için uygun değil. Açık alanda olanları tercih et.
  • Oyunun ortasında bu taktik daha çok işe yarıyor. Early-game'de fazla işe yaramayabilir.
  • Yanına duman bombası al, kaçman gerekirse hayat kurtarır.
  • Drop’un yanına bozuk loot da bırakabilirsin, böylece düşmanı daha çok cezbetmiş olursun.

Bu taktiği son 10 maçımda denedim ve ortalama 5 kill üstü aldım. Hem eğlenceli hem de zekice! Eğer siz de farklı taktiklerle rakiplerinizi şaşırtmak istiyorsanız, Bait & Boom tam size göre!

Unutmayın, sandıktan gelen ölüm sadece loot için gelmez… bazen o sandık, ölüme çıkan bir kapıdır. 💀

Reklam Alanı

Reklam Görseli
Geri