Selam dostlar! Bugün sizlere PUBG'de son zamanlarda rank kasarken en çok işime yarayan ve resmen "bedavadan kill" kazandıran bir taktikten bahsedeceğim: Bait & Boom! 
Bu taktiğin mantığı basit ama etkili: Drop'u yem olarak kullan, bekle ve ölümcül sürpreni patlat! Özellikle Steam PUBG'de bu taktik, oyuncuların agresif oyun tarzını kendi lehine çevirmeni sağlıyor.
Bu taktiği son 10 maçımda denedim ve ortalama 5 kill üstü aldım. Hem eğlenceli hem de zekice! Eğer siz de farklı taktiklerle rakiplerinizi şaşırtmak istiyorsanız, Bait & Boom tam size göre!
Unutmayın, sandıktan gelen ölüm sadece loot için gelmez… bazen o sandık, ölüme çıkan bir kapıdır.

Taktiğin Özeti:
Bu taktiğin mantığı basit ama etkili: Drop'u yem olarak kullan, bekle ve ölümcül sürpreni patlat! Özellikle Steam PUBG'de bu taktik, oyuncuların agresif oyun tarzını kendi lehine çevirmeni sağlıyor.
Nasıl Uyguluyorum?
Öncelikle bir airdrop düştüğünde bölgeyi iyi analiz ediyorum. Loot’a hemen gitmiyorum. Hedefim drop’u cazip bir tuzak haline getirmek.
Drop’un hemen yakınına önceden C4 veya Molotov yerleştiriyorum. Bazen de claymore veya araç tuzağıyla destekliyorum. Ardından, bir tepe ya da çalı arkası gibi iyi bir gizlenme noktası bulup beklemeye başlıyorum.
Drop'a yaklaşan ilk oyuncu, loot ekranına dalarken benim tek tıklık ölümümle tanışıyor. Özellikle solo modda bu taktikle 3-4 kill almak çok olası!
Neden Bu Taktik İşe Yarıyor?
- Oyuncular airdrop görünce kendini kaybediyor, reflekslerini bırakıp sadece loota odaklanıyor.
- Drop’a gelenler genelde en iyi oyuncular, yani bir taşla iki kuş!
- Rakiplerin hazırlıksız yakalanması, taktiğin en güçlü yanı.
- Push atmadan, risk almadan kill alıyorsun.
Tavsiyelerim:
- Her drop tuzak için uygun değil. Açık alanda olanları tercih et.
- Oyunun ortasında bu taktik daha çok işe yarıyor. Early-game'de fazla işe yaramayabilir.
- Yanına duman bombası al, kaçman gerekirse hayat kurtarır.
- Drop’un yanına bozuk loot da bırakabilirsin, böylece düşmanı daha çok cezbetmiş olursun.
Bu taktiği son 10 maçımda denedim ve ortalama 5 kill üstü aldım. Hem eğlenceli hem de zekice! Eğer siz de farklı taktiklerle rakiplerinizi şaşırtmak istiyorsanız, Bait & Boom tam size göre!
Unutmayın, sandıktan gelen ölüm sadece loot için gelmez… bazen o sandık, ölüme çıkan bir kapıdır.